Reviews

  Hier deel ik feedback van mijn klanten.Lees wat zij vinden van mij als schoonheidsspecialist en hoe ze mijn behandelingen ervaren.

  • Andrew Shimmer photo

   Lisa Vermeer

   “Ik ben heel blij om een klant van Patty te zijn! En al heel lang. Ze doet elke keer geweldig haar best. Ik heb best een moeilijke huid, maar ze weet inmiddels precies wat ik nodig heb om er goed uit te zien. ”

  • Andrew Shimmer photo

   Olga Jongejans

   “Mijn eerste bezoek aan Face the Face overtrof mijn verwachtingen. Patty is een echte professional en haar werk spreekt voor zich. Ik zou deze salon zeker aan iedereen aanbevelen. ”

  • Andrew Shimmer photo

   Susan Tragter

   "Face the Face is absoluut de beste schoonheidssalon die ik ooit heb bezocht. De salon is op het nieuwe adres niet fancy en groot, maar dat hoeft voor mij ook helemaal niet. Ik kom voor Patty want ze heeft zulke zalige handen! "

  • Andrew Shimmer photo

   Ron Versteegh

   "Dit was de beste salonervaring die ik ooit heb gehad. Zeer comfortabele, rustige sfeer. Patty is zo vriendelijk en gastvrij. Het was net thuis komen. We hebben ook veel gelachen. Heel erg bedankt, blijf geweldig! ”

  • Andrew Shimmer photo

   L. Omri

   "Ik ben overtuigd Patty's aanpak! Met haar energie behandeling sloeg ze al snel de spijker op de kop. To the point en niks zweverig of zo. Bezoek Patty één keer en je komt nooit meer van haar af haha."

  • Andrew Shimmer photo

   janneke Geertsema

   "Het idee al dat ik binnenkort weer naar Patty ga voor een gezichtsbehandeling... heerlijk!"

  De zorg voor jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid!

  Als je een professionele schoonheidsbehandeling wilt boeken, neem dan gerust contact met me op.