Make-up

  Ga je binnenkort uit of komt er een gelegenheid aan waarbij je er op en top moet uitzien? Laat dan op een professionele manier je make-up aanbrengen. Ik werk oa. met de merken Allround Mineral Cosmetics (A.M.C.) en Sothys. Wil je meer een permanente versie van je wenkbrauwen? Ik ben koningin in het zetten van hairstrokes!

  Illustration
  • CompleteMake-Up

   Als visagist heb ik een visagie-opleiding genoten bij oa. Dik Peeters en de kennis en ervaring succesvol toegepast bij diverse modeshows en fotosessies. Door deze ervaringen kan ik bij jou elke gewenste make-up aanbrengen. Of het nu een make-up voor overdag is, voor een feest of echt een metamorfose make-up, alles kan.

  Illustration
  • Bruids-make-up

   Trouwen doet je als het goed is maar één keer in je leven. Natuurlijk wil je van deze dag, de mooiste dag van jouw leven maken. Letterlijk en figuurlijk. Bij de bruidsmake-up hoort een proef make-up. Dat betekent dat je overdag langskomt om je wensen kenbaar te maken en de door mij aangebrachte make-up te beoordelen. Belangrijk voor mij als visagist zijn je wensen, gewenste look, wat je gaat dragen en wat voor type je bent. Dit alles om zoveel mogelijk je goede kanten naar voren te brengen, maar wel zodanig dat je nog steeds jezelf blijft. Daarna spreken we af of ik op je trouwdag naar jou toekom of jij naar mij. Wil je dat ik naar je toekom? Ik bereken dan een bijdrage voor de reistijd. Maak tijdig een afspraak om je bruidsmake-up op je trouwdag te reserveren.

  Illustration
  • Bruids-Arrangement

   Je wil op je trouwdag er natuurlijk stralend uitzien. Daarom kan je het beste een aantal maanden van tevoren beginnen met het regelmatig ondergaan van een gezichtsbehandeling. Reiniging (weghalen van mee-eters en gerstekorrels), maskers en massage geven je huid een optimaal stralend aanzien. Het arrangement bestaat uit 2 basis facials, een proef make-up en de definitieve make-up op jouw trouwdag. Vergeet niet tijdig een afspraak voor je bruidsmake-up te maken. Ook de bruidegom kan een bezoek aan ons brengen!

  Illustration
  • PMU HairstrokesWenkbrauwen

   De 3D permanent make-up Hairstroke Techniek voor de wenkbrauwen. Een bijzondere techniek waarbij ik werk met behulp van een speciaal mesje waarmee kleine krasjes (haartjes) in de huid worden gemaakt waarna het pigment in de huid achterblijft. Een van de voordelen is dat de pmu-haartjes er echt messcherp, maar vooral heel natuurlijk uitzien. Door middel van deze techniek kan ik een natuurlijk resultaat garanderen die met een bewegende naald (shadow techniek) moeilijker bereikbaar is.

   Waarom PMU Hairstroke? Ideaal voor een natuurlijke wenkbrauwcorrectie waarbij de extra ingezette haartjes niet of nauwelijks van echt zijn te onderscheiden.

   De totale behandeling, inclusief voorbereiding, bepaling wenkbrauwvorm, PMU, etc. duurt ongeveer 90 minuten. 

  Tarieven

  • Complete Make Up

   €50
   Per make-up sessie
  • Bruidsmake-up

   €130
   Excl reistijd
  • Bruidsarrangement

   €225
   Per arrangement
  • PMU Hairstrokes Wenkbrauwen

   €295
   90 min | prijs Incl 1 nabehandeling

  PMU Wenkbrauwen

  Voor

  Illustration

  Na

  Illustration

  Voor

  Illustration

  Na

  Illustration

  Voor

  Illustration

  Na

  Illustration

  Make-up

  Illustration
  Illustration
  Illustration

  Professionele Make-up?

  Boek hier je afspraak of stel je vraag!

  Dank je!

  Ik neem zsm contact met je op.

  Can't send form.

  Please try again later.