Mind

  Als energetisch coach werk ik vanuit een holistische benadering, namelijk dat lichaam en geest één is. Ik zie op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, wie jij werkelijk bent in essentie. Hoe het leven voor jou bedoeld is. Wat je energie geeft en wat je energie kost. Naar oude patronen die niet meer voor je werken. Patronen die je ooit hebt aangeleerd of overgenomen om te overleven. Ik geef je handvaten om te gaan leven vanuit je hartsverlangen, vertrouwen en liefde, in plaats van je aan te passen of dat je gaat leven vanuit angst en maar veilig probeert te blijven. Ik ga je begeleiden om bij je eigen bezieling te komen en vanuit je hartsverlangen te leven. Zodat je uit je comfortzone durft te stappen en vrij van beperkingen kan zijn. Je hart te volgen ipv hoofd. Voelen in je lijf wat er gebeurt versus het gekwebbel in je hoofd. Onderscheiden wat van jou is en wat van de ander. Je bent al goed genoeg, het enige wat er tussen staat zijn de oordelen van jou en van anderen. Komt dichter bij jezelf! Leer te leven vanuit rust en wat jij wil ipv te overleven.

  Illustration
  • Energetische Behandeling

   Intuïtief gaan mijn handen daar naar toe waar zich eventuele blokkades of spanningen voordoen. Samen werken we aan diepe ontspanning zodat het lichaam zich kan ontladen. Deze behandeling is een combinatie van Reiki, Aura Healing, Quantum Touch, Touch of Matrix, Energy Clearing en Magnetiseren. De behandeling werkt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. We gaan samen kijken naar je essentie en welke patronen doorbroken mogen worden die zijn aangeleerd of overgenomen. Patronen die je huidige 'zijn' in de weg staan. Leef lichter en vanuit je eigen kracht.

  Illustration
  • Reiki

   Reiki is ontstaan in Japan en betekent Universele Levensenergie. Reiki gaat ervan uit dat je door middel van handoplegging energie kunt doorgeven. Iets wat iedereen zou kunnen. Ik heb het doorgeven van energie eigen gemaakt door het volgen van een Reiki-cursus. De helende universele energie kan op lichamelijk, emotioneel of spiritueel niveau werken. De Reiki bepaalt zelf waar het naar toe gaat. Het kan nooit kwaad doen of verkeerd werken. Het gaat daar naartoe waar het op dat moment het hardst nodig is. Door de toename van levensenergie leer je jezelf beter kennen, kom je in aanraking met je eigen creativiteit. Waardoor je zelfhelende vermogens in jou op gang worden gebracht.

  Illustration
  • Aura Healing

   Een aura-healing is het schoonmaken van je aura (het energiesysteem om je heen) en je chakra's (het energiesysteem in je lichaam). Ook wel: Het wegnemen van negatieve energie en het opheffen van blokkades in de Aura en chakra's.
   Een healing herstelt het contact met je eigen vitaliteit (je levenskracht) en kan blokkades, veroorzaakt door bijvoorbeeld stress of onverwerkte ervaringen, opheffen. Je energie kan dan weer vrij stromen. Het kan dus ook helpen bij vermoeidheid en spanningen. Na een healing voel je jezelf meer in balans en in contact met jezelf, met diegene die jij in wezen bent. Iedereen kan zo'n healing krijgen. Een healing is echt een cadeau voor jezelf of voor een ander.

  Illustration
  • Magnetiseren

   Het magnetiseren is het doorgeven van energie door middel van handoplegging. Door het magnetiseren krijgt het lichaam zijn eigen vermogen terug om levenskracht naar zich toe te trekken. Het helpt om opgebouwde spanningen, opgehoopte gifstoffen af te voeren en een gebrek aan levensenergie te herstellen.
   Als magnetiseur doe ik dus niets anders dan je opnieuw verbinden met de helende krachten van de aarde zelf. Ik gebruik hiervoor positieve energie om alle negatieve energie weg te laten vloeien. Dat werkt alsof je de batterij weer aan het opladen bent.

  Tarieven

  • Energetische Behandeling

   €100
   Per uur - Zoals hierboven omschreven: Een combinatie van oa Aura Healing, Reiki en Energetische Quantum Healing, om tot optimale ontspanning te komen.
  • Reiki

   €100
   Per uur
  • Aura Healing

   €100
   Per uur
  • Magnetiseren

   €100
   Per uur

  Nieuwsgierig?

  Boek hier je afspraak of stel je vraag!

  Dank je!

  Ik neem zsm contact met je op.

  Can't send form.

  Please try again later.