Body

  Alle vormen van waxing bied ik aan. Of het nu om benen of een brazillian gaat. Ontspannende massages zijn mijn hobby. Elke massage is afgestemd op wat jij nodig hebt en geeft verlichting. En wil je nog meer diepgang in ontspanning, ervaar dan eens bij mijn energetische behandeling. Pure ontspanning voor je ziel!

  Illustration
  • Energetische Massage

   Met respect en aandacht kijken we naar de knelpunten in jouw lichaam. Het kan zijn dat je energiehuishouding minder goed is of dat er ergens een energetische blokkade is opgetreden. Ook kan je last hebben van pijnlijke spieren of plekken in uw lichaam. Door intuïtie gaan mijn handen daar naar toe waar energetische aanvulling nodig is. Van belang is dat je lichaam een aanzet krijgt om weer zelf aan herstel te gaan werken. Als ik weet wat je klachten zijn bepalen we samen een behandelprogramma. Voor een weldadige massage kun je zelf een heerlijke olie samenstellen uit diverse essentiële oliën.

  Illustration
  • LichaamsMassage

   Deze zalige lichaamsmassage brengt verlichting voor hoofdhuid, nek, schouders en rug. Heerlijk bij een 'zwaar' hoofd of hoofdpijn en bij vastzittende of pijnlijke spiergroepen, 'knopen' en stress.

  Illustration
  • Zwangerschaps-massage

   Ontspannende massage voor die delen van het lichaam die in deze periode extra aandacht nodig hebben zoals bekken, heupen en schouders. Ter ondersteuning wordt een voedingskussen neergelegd tussen de benen langs de romp en onder het hoofd, zodat je in een relaxte houding kunt liggen. Met deze extra ondersteuning zal er met rustgevende lange strijkende beweging een optimale ontspanning geboden worden.

  Illustration
  • BrazilianWax

   Bij een Brazilian wax worden alle haren rond de schaamstreek verwijdert en alleen een klein streepje op de venusheuvel achtergelaten. De schaamlippen worden niet mee gewaxed. Full brazillian waxing betekent totale waxing van het gehele schaamgebied en de achterkant. Het idee van de Brazilian wax komt, uit Brazilië, waar de bikini´s veterbreed zijn en vrouwen een haarloze look prefereren. De aanbevolen lengte van de te harsen haren is minimaal 0,5 cm tot 1 cm. Eventuele lange haartjes worden voor de behandeling gekort.

  Tarieven

  • Energetische behandeling

   €100
   Per uur - Zit je niet lekker in je vel en zou je oude patronen willen herkennen, erkennen en wijzigen naar patronen die wel voor je werken, dan kijk ik met je mee waar jij vastloopt in je systeem. Met bepaalde technieken zoals reiki en Quantum healing ga je ontspannen, lichter en met inzichten die werken voor jou de deur uit!
  • Zwangerschapsmassage

   €35
   Per 30 min
  • Relaxmassage 

   €35,00
   Per 30 min - Hoofdhuid, gezicht, nek, schouders
  • Brazilian Wax

   €43,50
   Full Brazilian €53
  • Waxing

   €24
   Vanafprijs - Armen, Onderbenen, Hele Benen, Bikinilijn, Oksels, Rug of Combi

  Body behandeling?

  Boek hier je afspraak of stel je vraag!

  Dank je!

  Ik neem zsm contact met je op.

  Can't send form.

  Please try again later.