Behandelingen

  Bij Face the Face heb je keuze uit gezichtsbehandelingen, massages, energetische behandelingen en opbrengen make-up in een schone en gastvrije omgeving. Ik streef ernaar om jouw natuurlijke schoonheid bij elk bezoek te verbeteren.

  • Picture about a project

   Facials
   Jouw gezicht, mijn zorg! Jouw huid is uniek en vraagt om persoonlijke en op maat gesneden advies en aandacht. In overleg wordt gekeken wat het beste bij jouw huid past. Een behandeling kan helemaal naar jouw wensen worden ingericht.

  • Picture about a project

   Body
   Alle vormen van waxing bied ik aan. Of het nu om benen of een brazillian gaat. Ontspannende massages zijn mijn hobby. Elke massage is afgestemd op wat jij nodig hebt en geeft verlichting. En wil je nog meer diepgang in ontspanning, ervaar dan eens bij mijn energetische behandeling. Pure ontspanning voor je ziel!

  • Picture about a project

   Mind
   Tijdens een energetische behandeling kijk ik naar wie jij in essentie bent. Oude patronen die niet meer voor je werken gaan we doorbreken. Ik geef je handvaten om te gaan leven vanuit vertrouwen en liefde. Laat je energie weer stromen!

  • Picture about a project

   Makeup
   Ga je binnenkort uit of komt er een gelegenheid aan waarbij je er op en top moet uitzien? Laat dan op een professionele manier jouw make-up aanbrengen. Ik werk met merken als Allround Mineral Cosmetics en Sothys.