Absolution

  Absolution Le Baume Céleste - Awardwinning! - Professional Beauty Product of the Year
  Illustration

  Al langere tijd zocht ik naar een merk dat juiste balans kan brengen tussen een gezonde en eco-bewuste leefstijl waarmee je de beste resultaten kan behalen op de meest efficiënte manier.En dat heb ik gevonden in Absolution.
  Absolution is een volledig eco-gecertificeerd natuurlijk en biologisch merk met oog voor de wensen van jouw huid door het Mix en Match systeem. Zo kan je afhankelijk van het seizoen of van jouw stemming of behoefte van jouw of jouw huid, elk gewenst serum vermengen met een creme.
  Absolution is vele maken bekroond voor innovatie- en designprijzen voor de complete lijn maar won ook vele awards voor diverse producten:La Cème du Jour, La Crème de l’Homme, L’Eau Soir et Matin, La Crème Riche, L’Huile Addiction en L’Esponge Konjac.
  Zelfs de verpakkingen zijn duurzaam en gerecycled en/of zijn recyclebaar en bedrukt met plantaardige inkten. Win-win dus!

  Absolution Addiction - Huile Visage Nuit et Jour Illustration

  Absolution Puur Natuur-lijk!

  • Absolution Natuur Confort

   €80
   75 min - Een Absolution behandeling op maat en afgestemd op jouw huidtype en wensen. Heerlijk gecombineerd met relaxen en verwennen op het hoogste nivo!
  • Absolution Acne Clear Facial

   €199
   60 min - Een volledig Absolution startpakket speciaal voor de acné huid. Bestaande uit een gezichtsbehandeling op maat, een reinigingsproduct + Booster Purété + Crème de Santé. Een gouden combi om acné aan te pakken en op te lossen.
  • Deep Tissue Smoother

   €125
   90 min - Met een Guasha Jade steen worden afvalstoffen en rimpels uit de huid gestreken. Hoogwaardige ingrediënten helpen het collageen weer aan te vullen en strijken de rimpels verder glad. Speciale Absolution behandeling voor een prachtig resultaat!