LightAir Ionflow

  Verspreiding van het corona virus voorkomen?
  Sinds de lockdowns ben ik mij erg gaan verdiepen in het tegengaan van het verspreiden van het coronavirus. Daarom heb ik sinds kort in de behandelkamer een Light Air Ionisator geïnstallereerd. Een flinke investering, maar wel een die ervoor zorgt dat 97% van alle virussen, inclusief alle corona-varianten, neerslaan op de grond en direct worden geëlimineerd. 
  Het Corona virus is een luchtmobiel virus en wordt net als de gewone griep of een verkoudheid overgedragen via de lucht. Door hoesten en niezen komt het virus uit neus, keel of longen naar buiten. Via kleine druppeltjes komt het virus zo in de lucht. Hoe zieker iemand is, hoe meer virus hij kan verspreiden. Het virus komt binnen via mond, neus of ogen. Indirect kun je het virus ook krijgen doordat het op je handen gekomen is en je daarna in je ogen wrijft.
  Wat doet LightAir?LightAir IonFlow luchtreinigers verwijderen 97% van alle virussen!Onderzoek aan het Karolinska Institutet* gepubliceerd in juni 2015 in het gerenommeerde wetenschappelijke blad Nature Scientific Reports toont aan dat de IonFlow high density ionisatietechnologie 97% van alle luchtmobiele virussen in de lucht deactiveert en daarmee overdracht van virussen voorkomt. Lightair luchtreiniger verwijdert en deactiveert corona virus en andere virussen.
  De Zweedse universiteit heeft in een langlopend onderzoek vastgesteld dat de ionen die door de high density ionisator van de LightAir gegenereerd worden, virussen in de lucht deactiveren waarmee besmetting voorkomen wordt. Het is daarmee een snelle en makkelijke in te zetten oplossing om virussen uit de lucht te verwijderen en overdracht te voorkomen.De Lightair IonFlow luchtreiniger is de enige luchtreiniger die niet alleen virussen uit de lucht verwijdert, maar die tevens het besmettingsgevaar van virussen in de lucht elimineert. De effectiviteit tegen virussen heeft de Lightair IonFlow luchtreiniger te danken aan zijn high density ionisator. Het is dus zeker niet zo dat deze resultaten gelden voor alle ionisator luchtreinigers!
  Naast bescherming tegen virussen, biedt de Lightair luchtreiniger ook nog eens schone lucht door (ultra) fijnstof, allergenen, bacteriën, schimmels en meer uit de lucht te verwijderen. LightAir luchtreinigers zijn als enige in hun klasse in staat de lucht te reinigen tot PM0.1 (CellFlow) en PM0.007 (IonFlow). De beste luchtreinigers tegen (ultra) fijnstof! Win-win dus!

  Illustration
  Anti-Pollution Virus Free Clean Air